INFO

De Jeugdharmonie Hamont-Schoot is het jeugdorkest van Koninklijke Harmonie St-Cecilia Hamont (B) en Harmonie St-Antonius Budel-Schoot (NL). Voor meer informatie over ons breng eens een bezoekje aan onze nieuwe Website.

dinsdag 10 juli 2012

Dag 4


Hoi hier zijn we weer
Gisteren zijn de Piccolo`s aan gekomen.  We zijn nog naar het centrum geweest waar iedereen gedoopt werd in de fontein (Philipp, An, Kurt & Kathleen).
We hebben samen gerepeteerd. ‘S ochtends vroeg  hebben we brood gegeten (mmm?).
Toen zijn we gaan repeteren waarbij we onze eigen volksdans hebben bedacht.  Het middag eten bestond vandaag uit ROZE soep!!!  Ze was niet zo lekker als deze van mama. 
In de middag hadden we vrij gekregen omdat we ’s avonds concert hadden.  Een deel van onze groep is naar het winkelcentrum gegaan waar we drinken gekocht hebben om onze hevige dorst te lessen.  Hierna zijn we naar de MC Donalds geweest waar we voor slechts 1250 HUF een hele maaltijd kregen. 
We zijn in de lift geweest die echt heel eng was.  De anderen – die niet mee waren naar het winkelcentrum – hebben spelletjes gespeeld en hard gezocht naar afkoeling.  Vlak voor het concert hebben we al het slagwerk alweer naar beneden gedragen, maar daar eindigde het niet.  Het slagwerk werd hierna verder door gedragen richting het podium op het festivalterrein.  Er waren nog veel groepen voor ons maar wij bleken duidelijk de beste te zijn.  Er was zelfs een Hongaarse vrouw die begon te huilen bij het  prachtige optreden van Dry your tears, Africa.  
Nu gaan we eten en daarna volgt er nog een gezellige avond ( quote Jelle: “Met de Piccolo’s ) waar we spelletjes spelen en het centrum in gaan.

Dikke Kus

Janneke van Moorsel (Klarinet)
Tine Schuurmans (Hoorn)

7 opmerkingen:

  1. dikke proficiat met jullie optreden! we zijn heel fier!!!!
    jammer dat we niet konden meegenieten, wel fijn dat jullie het gefilmd hebben!
    regenachtige groetjes,

    Peter, Patricia en Loes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb ik altijd gedacht dat een picollo een kleine dwarsfluit was, maar als ik jullie leuke teksten lees, dan heb ik toch de indruk dat jullie hiermee iets anders bedoelen??
    kunnen jullie dit eens uitleggen in een volgende blog of een foto van de picollo's bijvoegen??

    fijn dat jullie eerste optreden zo geslaagd is geweest.

    groetjes
    Flip en Rita de Goey

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Brr, kippenvel als we jullie zo op dat Hongaarse podium zien zitten ! Prachtig ! Een hele dikke proficiat met jullie eerste en supergeslaagde optreden !
    We kijken elke dag uit naar jullie foto's en verhalen op deze blog. Fijn om te zien en te lezen dat jullie het ontzettend naar jullie zin hebben. Veel succes met jullie volgende optreden en geniet, geniet, geniet .........
    Heel veel herfstachtige( jaja, hier is het een heel ander weertje......wij snakken naar een beetje zon van bij jullie )groetjes van Lieve, Willy en Marthe

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Opa en Oma van Deurzen11 juli 2012 om 09:09

    Opa en Oma van Deurzen
    Hallo Joep Lammers , is het mooi op het festival.
    jullie hebben al een paar keer opgetreden begrijp ik.
    ik geloof dat het bij jullie mooi weer is, hier regent het en het is 15 graden.
    nog veel plezier en genieten daar , want bij julie schijnt de zon.

    Oma en Opa

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Harry, Mia en Karen Follon11 juli 2012 om 09:10

    Fijn dat jullie optreden zo goed gelukt is!
    Hopelijk hebben jullie wat afkoeling gevonden.
    We wachten vol spanning op het vervolg...

    Groetjes
    Harry, Mia en Karen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het begint hier zo langzaam aan een gewoonte te worden.....na het ontbijt met een kop koffie in de hand even de Blog lezen. Leuk!! Zo kunnen wij hier op het thuisfront toch een beetje mee gluren. Vooral de foto's worden ontleed......zien we daar onze dochter op! Fijn om te lezen dat jullie het allemaal naar jullie zin hebben. Geniet vooral!!! En ja, geniet inderdaad ook maar van de zon. Want hier in Nederland/Belgie wordt nog net geen nachtvorst voorspeld.

    Groetjes van Martino, Renée en Sander Spee

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ad, Dorry-Anne, Tim en Ruud11 juli 2012 om 15:42

    Hoi Joep,

    Verrassing.......wij hebben de reisblog ook gevonden zoals je ziet.
    Ik hoop dat je daar in Hongarije een heel leuke tijd hebt. Vergeet niet foto's te maken zodat we kunnen zien waar je uitgehangen hebt. Natuurlijk krijg je ook de groetjes van tante Dorry-Anne, Tim, Tessa en Ruud. Blijf nog maar lekker in Hongarije want het weer in Nederland is niet erg zomers. Heel veel plezier daar!
    Ome Ad

    BeantwoordenVerwijderen