INFO

De Jeugdharmonie Hamont-Schoot is het jeugdorkest van Koninklijke Harmonie St-Cecilia Hamont (B) en Harmonie St-Antonius Budel-Schoot (NL). Voor meer informatie over ons breng eens een bezoekje aan onze nieuwe Website.

dinsdag 10 juli 2012

Concert

Hallo volgelingen van deze supergeweldige blog
We hebben zeer spijtig nieuws, onze optreden kunnen helaas NIET live gevolgd worden.
We spelen deze avond om 17u en gaan zoveel als mogelijk filmen. Daarna proberen we ze op deze blog te plaatsen zodat jullie toch nog een beetje kunnen meegenieten van ons optreden.

Vele zonnige groetjes uit Kecskemét

5 opmerkingen:

  1. Ludie en Hilde10 juli 2012 om 14:13

    Super, geef allemaal het beste van jullie tijdens het concert en erna.
    We zijn benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo muzikanten
    Jammer dat we jullie niet live kunnen volgen!
    Zet hem op en maak er een fantastisch optreden van, maar vooral geniet met z'n allen van deze reis!
    Succes!!!

    De Fam. Jongen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Familie Lammers10 juli 2012 om 18:33

    Hoi Joep (en de rest natuurlijk ook!),
    fijn te horen dat het leuk is (al heeft het eventjes geduurd voor sommigen), en dat het concert goed is gegaan. We zijn heel erg benieuwd (jammer dat we het niet live kunnen volgen). We hopen dat het eten vandaag een beetje lekkerder is dan hiervoor en dat het zonnetje niet meer zo fel schijnt. Hier valt de regen weer gestaag naar beneden, dus breng dat lekkere weertje volgende week maar mee naar het westen. Jammer trouwens dat er geen grasveldjen is om een balletje te trappen, maar dat komt volgende week wel weer goed denk ik. Veel plezier nog vanavond en maak het vooral niet te bont. En Rowan, niet te lang blijven kletsen in bed!!! Voor Joep, Rocky en Sippie missen je wel een beetje net als wij, maar we vinden het wel heel fijn dat je je nu beter voelt. Maak er nog een gezellig weekje van. Groetjes, van pap en mam en de rest.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ome Tinus en tante Sjan10 juli 2012 om 19:56

    Hoi Joep en andere muzikanten,

    we hadden er geen erg meer in dat je nu in Hongarije zit,we hoorden het van jullie mam.
    Ik heb eens even naar de mooie foto s gekeken,wat zullen jullie straks veel te vertellen hebben.Het recept van de roze soep hoef je niet mee te brengen want volgens mij was die niet zo lekker.We wensen jullie nog heel veel plezier en succes met het concert.
    Groetjes,ome Tinus en tante Sjan

    BeantwoordenVerwijderen
  5. fam van moorsel11 juli 2012 om 00:29

    Ben blij dat de soep van mam lekkerder is dan die rose uit hongarije, dan wordt er dus toch ook nog aan het thuisfront gedacht.
    Het lijkt erop dat jullie allemaal een plekje gevonden hebben daar en je allemaal prima amuseren. Daarnaast een mooi concert neergezet ... het kan nu natuurlijk niet meer kapot.
    We kijken uit naar de verhalen die jullie nog meer te vertellen hebben als je thuis komt.
    Trouwens, Rowan als het bij kletsen blijft zal het nog wel meevallen, als je maar heel thuiskomt, dat is volgens mij meer als voldoende voor jullie pap en mam
    Groetjes Marja van Moorsel

    BeantwoordenVerwijderen