INFO

De Jeugdharmonie Hamont-Schoot is het jeugdorkest van Koninklijke Harmonie St-Cecilia Hamont (B) en Harmonie St-Antonius Budel-Schoot (NL). Voor meer informatie over ons breng eens een bezoekje aan onze nieuwe Website.

zaterdag 7 juli 2012

Vertrek

VANAVOND is het zo ver! :D We vertrekken STIPT om 19u aan de nieuwe parking op de Wal. Iedereen mag ons komen uitzwaaien!

10 opmerkingen:

  1. Whoop Whoop!!!
    Kan niet wachten tot we daar zijn...

    Kaat en ik hebben voor 16 uur heerlijke muziek gezorgd!!

    Tot Straks!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een hele fijne onvergetelijke reis met veel ambiance.
    Zal wel lukken deze week al voorgeproefd.
    tot straks

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel goeie reis naar Hongarije en heel veel succes met jullie optredens.
    De groepsfoto die ik heb gemaakt zal ik rondsturen of op dit blog plaatsen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Allee nog een heel goede reis

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Caroline en Eric7 juli 2012 om 20:00

    Ja de sfeer zat er goed in bij het vertrek.
    ook van ons een fijne en goede reis.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Misschien zijn jullie al aangekomen... Ben benieuwd of het weer ook zo slecht is als hier: grijs, grijs, grijs... Bij jullie zal het wel zonovergoten zijn nu, maar ja, met van die kleine slaapoogjes is dat misschien ook wat pijnlijk... Een fijn eerste dag gewenst en tot donderdag,
    van Lili

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leo, Arno en Lili8 juli 2012 om 11:44

    Als iemand nog iets kleins vergeten zou zijn, dan kunnen we dat wel woensdag meenemen omdat Arno, Leo en Lili dan richting Boedapest vliegen... Donderdag zullen we onze muzikanten dan opzoeken!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik wens jullie allemaal, muzikanten en begeleiders, een supergezellige reis naar Hongarije met niets dan leuke momenten, een pak vriendschap en fijne concertoptredens! Laat ze in Hongarije maar eens horen wat de jeugd van Hamont-Schoot allemaal te bieden heeft! Maak er een onvergetelijke tiendaagse van en kom gezond en wel weer thuis ,met koffers vol met goede herinneringen aan een fantastisch evenement!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hopelijk zijn jullie er bijna en is de reis voorspoedig verlopen. Ik zal alleszins blij zijn als jullie gezond en wel gearriveerd zijn. Heel veel plezier daar en geniet van de muziek, de uitstapjes en van elkaar. Maar dat zal, gezien de band die afgelopen week weer zeer versterkt werd, zeker gaan lukken.
    Heel veel groetjes van Theo en Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Bijna op de plaats van bestemming of misschien zijn jullie er ondertussen al. Hopelijk is de reis een beetje mee gevallen en hebben jullie toch nog een 'powernap' kunnen doen tijdens deze lange rit. We krijgen net een berichtje van Matty dat ze om 13.00 uur aangekomen zijn, veilig en wel. Ze zijn nu aan het eten. We wensen jullie veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen